Notice: Undefined variable: row_kep1 in /home/nadasdy/huszarok/tartalom.php on line 72
Tesztelj és tisztelegj!
Foglalkozások - Családoknak

Tesztelj és tisztelegj!

Takács Zoltán Bálint
2015.07.16

A huszárokról elterjedt, hogy könnyedén veszik az akadályokat, pillanatok alatt kivágják magukat nehéz helyzetekből is, fortéllyal kijátsszák az ellenséget. Ahhoz azonban, hogy mindez valóban így legyen a legkeményebb kiképzésre és fegyelemre van szükség. A fegyelem alapja pedig a rend, ahogy egy öreg huszár megfogalmazta, az elöljáróba vetett feltétlen bizalom. Mindehhez pontosan ismerni kellett a rangokat, ki hol áll a hierarchiában. Múzeumi túránkon, hagyományos kérdéssorral lehet végighaladni. Bár hagyományos és kedvelt kérdezési formáról van szó, mi egy kicsi pluszt belevittünk a kérdezz-felelek játékba. Minden kérdésre a válasz megtalálható a kiállításban, melynek keresése közben a vállalkozó kedvűek nem teremről teremre haladnak, hanem ide-oda sétálnak a kiállításban. A végére nem marad megválaszolatlan kérdés.

A kérdéssor szeptembertől kérhető a pénztárban.

Aki teljes árú belépőjegyet kért a pénztárban, díjmentesen megkapja a kérdéseket. A kedvezményes jegyet vásárlóktól 150,- Ft-ot kérünk. Akik díjmentesen nézik meg a kiállítást, de szeretnének egyet kalandozni, 300,- Ft ellenében ők sem maradnak ki.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Hírlevél

Ezért is küldünk hírlevelet jelenleg 4073 embernek.

Ha érdekel a huszárok története, életük, harcaik, fegyvereik, akkor érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.

Iratkozz fel most! »Vissza

Olvasta már?